۱۲ تا از بهترین غذاهای اروپایی
غذا اروپایی مورد علاقه شما چیست؟ آیا شما موارد موجود در لیست ما را امتحان کرده اید؟
غذاهای اروپایی زیادی وجود دارد که باید امتحان کنید، از گوشت و پنیرهای خوش طعم گرفته تا شیرینی ها و دسرهای شیرین. هر کشوری دارای ویژگی های خاص خود است که برای هر مسافری جذابیت دارد. به عنوان مثال، در ایتالیا، می توانید یک بشقاب پاستا یا مقداری ژلاتوی خوشمزه را امتحان کنید. فرانسه به خاطر غذاهای دلچسبش مانند کاسوله و بویلابیس و همچنین شیرینی ها و دسرهای خوش طعمش مانند اکلر و کرم بروله معروف است.اسپانیا خانه برخی از بهترین تاپاهای جهان و غذاهای کلاسیک مانند پائیا است یا برای غذاهای دریایی فوقالعاده و سوولاکی به یونان بروید یا برای چشیدن طعم غذاهای اصیل ترکی به ترکیه بروید، مطمئناً غذای خوشمزه ای از اروپا برای امتحان پیدا خواهید کرد.
بنابراین، اگر قصد سفر دارید، پس برخی از این غذاهای اروپایی فوق العاده را به لیست چیزهایی که باید امتحان کنید اضافه کنید!
۱. ماهی و چیپس - انگلستان

ماهی و چیپس یک غذای محبوب در انگلستان است. از ماهی و چیپس کوبیده و سرخ شده تشکیل شده است. ماهی معمولاً ماهی کاد یا هادوک است و چیپس از سیب زمینی تهیه می شود. ماهی و چیپس در اکثر رستوران های انگلستان یافت می شود و می توان آنها را از کامیون های مواد غذایی یا فروشندگان خیابانی هم خریداری کرد. این غذا قرن هاست که وجود داشته و در بین انگلیسی ها مورد علاقه است.
۲. کوفته سوئدی یا کوت بولار – سوئد

شاید هیچ غذای سوئدی به اندازه کوفته سوئدی(Köttbullar) شناخته شده و محبوب تر در سراسر جهان نباشد.
Kötbullar فوق العاده خوشمزه هستند،شاید ترکیب ادویه های خوش طعم و گوشت آبدار آنها را بسیار خوش طعم کند. دلیل هر چه که باشد، مسافران هنگام بازدید از سوئد باید کوت بولار را امتحان کنند و لذت ببرند.
۳. پیتزا – ایتالیا

در حالی که ایتالیا ممکن است مملو از مناظر زیبا و مکان های دیدنی معروف باشد، اجازه دهید اعتراف کنیم، شما برای غذا، به خصوص پیتزا به آنجا می روید! واضح است که میتوانید در سراسر ایتالیا پیتزا بخورید، اما اگر میخواهید برخی از پیتزاهای نمادین این کشور را امتحان کنید، باید به ناپل بروید. از مارگاریتای کلاسیک گرفته تا تاپینگ های غذاهای دریایی، انتخاب های زیادی برای هر سلیقه ای خواهید داشت، از جمله گزینه های گیاهی و حتی وگان. اگر دوست دارید روی پیتزای خود مواد زیاد قرار دهید، کاپریچیوزا یا اگر طرفدار پنیر هستید، یک چهار پنیر را امتحان کنید. وقتی در رم هستید، پینسا، انواع پیتزا با خمیر مخصوص تهیه شده از ترکیبی از آرد معمولی، سویا و برنج را امتحان کنید.
۴. پائیا - اسپانیا

یک غذای محبوب اسپانیایی که با برنج، غذاهای دریایی و سبزیجات درست می شود. نام این غذا از ماهیتابه آهنی که در آن پخته می شود گرفته شده است و معمولاً با لیمو و آیولی سرو می شود. منشا پائیا در منطقه والنسیا در اسپانیا است و اکنون به عنوان یک غذای ملی در نظر گرفته می شود. انواع مختلفی از پائیا وجود دارد، اما رایج ترین ترکیبات شامل زعفران، مرغ، چوریزو، میگو، ماهی مرکب و صدف است. این یک غذای دلچسب است که بسیار خوش طعم است. این غذا اغلب به عنوان غذای اصلی در مجالس و مهمانی ها سرو می شود و در بین گردشگران اسپانیا نیز محبوب است.
۵. موساکا - یونان

موساکا یکی از محبوب ترین غذاهای یونانی است و بسیار خوشمزه است.این غذا شامل لایههایی از بادمجان پخته شده، گوشت چرخ کرده و سس بشامل است . اگر به یونان سفر می کنید، حتما موساکا را امتحان کنید، پشیمان نخواهید شد! این غذا دلچسب، خوش طعم و سیر کننده است و به شما کمک می کند طعم غذاهای اصیل یونانی را بچشید. موساکا یکی از غذاهای معروف اروپایی است که باید امتحان کنید.
۶. شنیسل – اتریش

شنیسل نوعی کتلت سرخ شده است که در اتریش رایج است و با پوشاندن یک تکه گوشت در آرد سوخاری و سپس سرخ کردن آن درست می شود. این یک غذای محبوب در اتریش است زیرا درست کردن آن ساده و بسیار خوشمزه است. روکش آرد پوسته ترد ایجاد می کند و گوشت داخل آن آبدار و لطیف است. شنیسل می تواند با سیب زمینی، برنج یا سالاد سرو شود.
۷. براتورست - آلمان

Bratwurst نوعی سوسیس است که در آلمان رایج است. معمولا با گوشت خوک، گاو یا گوساله درست می شود و با ادویه هایی مانند فلفل سیاه، جوز هندی و زنجبیل طعم دار می شود. Bratwursts اغلب کبابی یا سرخ شده و به عنوان بخشی از یک وعده غذایی یا میان وعده سرو می شود و یک غذای سنتی آلمانی محسوب می شوند و در این کشور بسیار محبوب هستند.
۸. فریت ها - بلژیک

وافل بلژیکی ممکن است در دسر برنده شود. اما یک مخروط از سیب زمینی سرخ شده بلژیکی کاملاً ترد، یک وعده غذایی دلچسب و لذیذ و محبوب است.
۹. Pasteis de Nata - پرتغال

Pasteis de Nata یک غذای معروف پرتغالی است که از کاسترد تخم مرغ خامه ای پخته شده در پوسته خمیر پفکی تهیه می شود. گفته می شود که آنها در اوایل دهه 1800 توسط راهبان کاتولیک در صومعه Jerónimos در لیسبون ایجاد شده اند. راهبان به دنبال راهی برای استفاده از سفیده تخم مرغ باقی مانده از تهیه ویفرهای عشایری بودند و به این ترتیب Pasteis de Nata متولد شد. گمان میرود که این غذا از بلم، ناحیهای در لیسبون سرچشمه گرفته باشد و هنوز بهترین مکان برای تهیه آنها محسوب میشود. Pasteis de Nata معمولاً به صورت گرم و با پاشیدن شکر و دارچین روی آن سرو می شود. آنها خوشمزه هستند و جای تعجب نیست که آنها یک غذای معروف پرتغالی هستند.
۱۰. فرانسه – سوپ پیاز

یکی از سنتی ترین دستور العمل های فرانسوی سوپ پیاز است. سوپ پیاز که با آب گوشت و پیاز کاراملی ساخته شده و با کروتون یا پنیر رنده شده سرو می شود، تاریخچه ای غنی در فرانسه دارد. انواع مختلف سوپ پیاز به دوران رومیان برمی گردد و دستور پخت مدرن در قرن 18 در فرانسه رایج شد و همچنان یکی از معروف ترین غذاهای فرانسه است
۱۱. فوندو- سوئیس

فوندو که نمایش کاملی از ترکیب فرهنگ های سوئیس است، ترکیبی شگفت انگیز از پنیرهای مختلف است که با هم ذوب شده اند. فوندو در یک قابلمه عمومی به نام "کاکلون" سرو می شود که روی یک اجاق کوچک یا "réchaud" قرار می گیرد. این غذا به طور سنتی با فرو بردن تکه های نان در پنیر ذوب شده مصرف می شود. بسته به منطقه ای که بازدید می کنید، انواع مختلفی از فوندو را خواهید یافت.
۱۲. Stamppot - هلند

این غذای سنتی هلندی شامل پوره سیب زمینی مخلوط با سبزیجات دیگر است که با انواع گوشت سرو می شود. Stamppot به معنی "ماش دیگ" است و به غیر از سیب زمینی، می تواند حاوی کلم ترش، اندیو، کلم پیچ، اسفناج، هویج و پیاز یا سبزیجات دیگر باشد. معمولاً با سوسیس دودی سرو می شود، اگرچه بیکن و انواع دیگر گوشت نیز رایج است. Stamppot عمدتا در طول زمستان سرو می شود، بنابراین اگر زمانی که هوا سرد است از هلند بازدید می کنید، حتماً این کلاسیک هلندی دوست داشتنی و آرامش بخش را امتحان کنید.