به دنبال مکانی معروف برای غذا خوردن در لندن هستید؟ ما فهرست کوچکی از برجستهترین رستورانهای پایتخت را گردآوری کردهایم، از موسساتی که توسط سرآشپزهای معروف (یا گاهی بدنام) اداره میشوند، تا مکانهای دیدنی تاریخی و رستورانهایی که برای قرنها غذای خوب سرو میکنند.
لندن به عنوان یک کلان شهر بزرگ، خانه چندین رستوران معروف است. لندن از قرن ها پیش، جایگاه آرامشبخش کیکها و غذاهای قدیمی بریتانیایی بوده است. تعداد معدودی از این رستوران های قدیمی که هنوز وجود دارند، ارزش دیدن را دارند، نه فقط به خاطر احساس قدم زدن در زمان، بلکه به دلیل غذاهای عالی آنها که هنوز هم کیفیت اولیه خود را دارند. در ادامه، برخی از معروف ترین رستوران های لندن را به شما معرفی می کنیم.
The Ritz, Mayfair
شاید نمادین ترین آدرس لندن پس از کاخ باکینگهام، یکی از معروف ترین رستوران های لندن با عملکرد عالی سرآشپز جان ویلیامز است که برای مدت طولانی در این رستوران باقی مانده است و کیفیت غذای او به خوبی همیشه است. خدمات بی نظیر و مسلماً جذاب ترین اتاق غذاخوری در پایتخت، این رستورن را به مکانی عالی برای صرف یک وعده غذای لوکس تبدیل کرده است.
The Wolseley, St James’s
Wolseley اکنون 20 ساله است، اما این مکان دیدنی به قدری در بین رستوران لندن معروف شده است که به نظر می رسد برای همیشه اینجا بوده است. از سقفهای طاقدار بلند گرفته تا سرویسهای بینقص و تماشای منظم افراد مشهور، Wolseley یکی از محبوبترین رستورانهای لندن است که تمام روز، هفت روز هفته باز است، بنابراین واقعاً زمان بدی برای بازدید وجود ندارد و شا می توانید در هر ساعت شبانه روز به این رستوران بروید.
The Savoy Grill, Covent Garden
یکی دیگر از «مکانهای دیدنی» لندن، ساووی گریل رستوران مشهوری در دهه 1900 است، زیرا این هتل به دلیل احضور افراد مشهور، بسیار محبوب بود و آنها را از دید عموم دور میکرد. سر وینستون چرچیل نه تنها در میان بازیگران، هنرمندان و موسیقیدانان محبوب بود، بلکه مهمان همیشگی آن بود. این رستوران تاریخچه غذایی مشهوری نیز دارد، زیرا آشپزخانه رستوران زمانی محل کار پیشروی آشپزی افسانه ای فرانسوی آگوست اسکوفیه بود.
Le Gavroche, Mayfair
این رستوران، واقعاً آغازگر دوره تکامل لندن به یکی از بهترین شهرهای غذایی در جهان بود – تعهد سرسختانه آلبرت و میشل روکس به محصولات با کیفیت عالی و تکنیک فرانسوی در را به روی بهترین غذاهایی که میتوان در لندن به دست آورد، باز کرد. گوردون رمزی و مارکو پیر وایت در طول سال ها در اینجا آشپزی کرده اند. Le Gavroche در دوران میشل روکس جونیور کمی مدرن شده است، اما اتاق غذاخوری دنج و آشپزی راحت به میراث خانواده روکس وفادار است.
Restaurant Gordon Ramsay, Chelsea
رستورانهای گوردون رمزی که در سال 1997 تأسیس شد، کسبوکار اصلی سرآشپز، رستوراندار، شخصیت تلویزیونی و نویسنده مشهور گوردون رمزی را تشکیل میدهد. این یکی از بزرگترین گروههای رستوران خصوصی در بریتانیا است که رستورانهای بیشتری در سراسر ایالات متحده، فرانسه، دبی، سنگاپور و غیره در سطح بینالمللی دارد.
تا به امروز، گوردون رمزی در مجموع دارای 7 ستاره میشلین در شعب مختلف رستوران هایش در سراسر جهان کسب کرده است، از جمله رستوران اصلی آن در لندن که سه ستاره میشلین را برای بیش از 2 دهه در اختیار داشته است.
Chiltern Firehouse, Marylebone
این رستوران نماد مدرنیته لندن، رستورانی بود که در دهه 2010 بین همه افراد لندن نشین معروف بود و به خاطر حضور مداوم افراد مشهور که برای خوردن یک دونات خرچنگ در این مکان ظاهر می شدند، مشهور بود. روزهای اوج این رستوران این روزها کمی گذشته است، اما مهم نیست به هر حال همه کسانی که به لندن سفر کرده اند، حداقل یک بار به این رستوران می روند.
Quo Vadis, Soho
Quo Vadis تاریخچه ای کاملاً شناخته شده دارد – قبل از اینکه افرادی مانند مارکو پیر وایت و جرمی لی آن را به عنوان یکی از محبوب ترین رستوران های جهان مطرح کنند، این رستوران پر زرق و برق خانه کارل مارکس بوده است.
The Ivy, Covent Garden
نزدیکی آیوی به «وست اند آن» این رستوران را در روزهای ابتدایی بازگشایی در بین بازیگران محبوب کرد (لارنس اولیویه، مارلن دیتریش و نوئل کوارد همگی از افرادی بودند که به این رستوران می آمدند). اما تازه در سال 1989 بود که آیوی واقعاً به رستوران امروزی تبدیل شد. رستوران دارهای نابغه، یکی دیگر از شاهکارهای کوربین و کینگ، The Ivy را در اوایل دهه 90 به مکانی تبدیل کردند که باید باشد.