میلانیها خیلی خوب به نظر میرسند، بنابراین احتمالاً دلیلش این است که همه آنها به خوبی غذا میخورند. تعداد کمی از شهرها مانند این مکان شیک در شمال ایتالیا غذای خوبی میخورند، و عظمت غذا در سراسر شهر، از تراتوریاهای محلهای گرفته تا منوهای گرانقیمت میشلن، یافت میشود.
خوردن یک وعده غذایی خوب بخشی جدایی ناپذیر از یک روز عالی در میلان است، هر ذره ای از وعده های غذایی، به اندازه بررسی جاذبه های معروف و یا خرید کردن از برندهای جهانی مهم است. آشپزخانههای شهر اکولایزر عالی میلان هستند، جایی که سرآشپزهای مشهور با تاریخچهای بومی تلاش می کنند نتایج بسیار خوشمزه بزنند. در اینجا بهترین رستوران های میلان از نظر مردم این شهر و توریست ها را به شما معرفی می کنیم.
LangosteriaLangosteria
این رستوران، شاید بهترین ماهی و سخت پوستان شهر را در یک محیط غذاخوری مجلل ارائه دهد. اما در اینجا انتظار تشریفات خفه کننده را نداشته باشید: تزئینات جذاب الهام گرفته از دریا به لانگوستریا گرمایی می بخشد که اغلب در رستوران های غذاهای دریایی سطح بالا یافت نمی شود. غذاهای اصلی به سبک کاتالان را می توانید در اینجا امتحان کنید، که از میان آن ها خرچنگ پادشاه به سبک کاتالان نمره بالایی کسب می کند. اگر غذاهای دریایی خود را به صورت خام ترجیح می دهید، از مجموعه صدف چشمگیر این رستوران یکی را انتخاب کنید یا یکی از بشقاب های ماهی خام را سفارش دهید که حاوی غذاهای لذیذی مانند میگوی قرمز است که از اعماق آب های مدیترانه صید شده است. اگر نمی توانید یک میز را در محل اصلی این رستوران رزرو کنید، نگران نباشید زیرا اینجا دو شعبه در نزدیکی خود دارد – Langosteria Cucina و Langosteria Bistrot
Erba Brusca
اربا بروسکا یک استراحتگاه روستایی شیک در کنار کانال ناویگلیو پاوزه است که منوی کوتاه و ساده آن حاوی مواد اولیه باغ سبزیجات مجاور است و رستوران را با محصولات تازه خود معروف می کند. این رستوران غیررسمی به ویژه در آخر هفتهها که میلانیها به حومه شهر و کوههای اطراف شهر فرار میکنند، محبوب است. اگرچه منوی سرآشپز آلیس دلکورت مرتباً تغییر می کند، اما یک غذای اصلی خوشمزه، ماکارونی با صدف، ترافل و ترشک وحشی (اربا بروسکا) است و کاملا ارزش امتحان کردن را دارد.
Trippa
یکی از محبوبترین سرآشپزهای شهر، دیگو روسی، برای ارج نهادن به کله پاچهها، دست به خلق آثاری بینظیر از ترب، کلیه، جگر، قلب، ریه و نانهای شیرین زده است. منو هر روز بسته به آنچه در بازار است تغییر می کند. سرآشپز همچنین با غذاهای استانداردتر در خدمت کسانی که کمتر ماجراجو و یا گیاهخوار هستند، می باشد. علاوه بر فضای داخلی و طعمهای جسورانه، چیزی که تریپا را بسیار خاص میکند، فضایی گرم است که توسط شریک تجاری روسی و متخصص طراحی داخلی، پیترو کارولی، ایجاد شده است.
Ristorante Da Giacomo
این رستوران قدیمی ، سادگی غذاهای روستایی توسکانی را با طراحی داخلی کلاسیک میلانی تلفیق میکند (اتاق ناهارخوری که دارای پوشش دیواری پرآذین و کفهای گرانیلیا است و توسط معمار رنزو در سال 1989 طراحی شده است). منوی گسترده اینجا بیشتر شامل غذاهای دریایی مانند پاچری با ارهماهی و بادمجان، مجموعهای از کارپاچیو خام و تارتار، بهعلاوه ماهیهای تازه بازاری است که بهطور کامل به میز میرسند تا با شکلی نمایشی سرو شوند. اما گزینه های گیاهی زیادی نیز با تمرکز بر سنت و مواد اولیه محلی وجود دارد. همچنین شیرینیفروشی Giacomo Pasticceria دقیقاً در گوشه گوشه است که شیرینیهای سنتی ایتالیایی را با تغییراتی مدرن در محیطی شیک سرو میکند.
Gastronomia Yamamoto
چه کسی فکرش را می کرد که بهترین مکان برای لذت بردن از آشپزی اصیل ژاپنی در مرکز میلان باشد؟ از پیشخوان غذای ناهار که جعبههای بنتو از پیش ساخته شده (بدون سوشی) را میفروشد تا رستورانی با خدمات کامل در پشت، غذای اصلی ژاپنی درست در پشت Duomo همه غذاهای اصلی ژاپنی را پوشش میدهد. خوراک کاری با طعم عالی، دانبوری مارماهی اوناگی نرم با هر یک از مخلفات، به ویژه خورش هیجیکی و بادمجان میسو را توصیه می کنیم. یاماموتو همچنین به خاطر زیبایی فضای داخلی کاملاً مبله، که به سبک کلاسیک غذاخوری ژاپنی با تلفیق طرح بندی معاصر طراحی شده است، امتیاز کسب می کند.
28 Posti
28 Posti که با رویکردی مبتکرانه و معاصر غذاهای ایتالیایی مدرن را سرو می کند، به دلیل داشتن 28 صندلی این چنین نامگذاری شده است. غذاهای این رستوران با الهام از طعمهای مدیترانهای کلاسیک، همراه با خدمات دقیق و شرابهای طبیعی دوستداشتنی سرو میشود. منوی غذایی که دائماً در حال تغییر است شامل غذاهایی مانند پیاز سوخته با توت فرنگی های وحشی تخمیر شده، ریگاتونی پرتاب شده در میسو و دسرهای خوش طعم با طعم گرده زنبور عسل، زغال سنگ و بوتارگا است که در سبک آشپزی میلان کمتر آزمایش شده است. نتیجه این خلاقیت، غافلگیرکننده و هیجان انگیز است.